Service onderhoud

Service partner

Boffi

Dis Studio bestaat bijna 20 jaar en is de enige Boffi keuken- en badkamerdealer in Nederland. Dit gebeurt sinds 2008 in een oude machinefabriek gelegen aan de Amstelveenseweg nr. 2 tegenover entree Zuid Vondelpark in het mooie en eigenzinnige Amsterdam. Onze winkel is 450 m2 verdeeld over vier verdiepingen. Laat u inspireren door onze collectie Italiaanse meubelen, verlichting, keukens en badkamers maar ook door de mix van oude voorwerpen, kunst en foto’s. In hetzelfde pand is ons interieurarchitectenbureau gevestigd. WMR Loodgieters verzorgt de service voor van Boffi en Fantini.

Vola

WMR Loodgieters is sinds kort service partner van Vola.
De VOLA kranen, douches en accessoires zijn in 1968 ontworpen door de beroemde Deense architect en industrieel ontwerper Arne Jacobsen. VOLA kenmerkt zich door een minimalistische tijdloze vormgeving en bijna onbegrensde toepassingsmogelijkheden. Regelmatig worden technische innovaties doorgevoerd en het assortiment uitgebreid.

Sanibroyeur

Sanibroyeur staat voornamelijk bekend als leverancier van fecaliënvermaler, vuilwaterpompen en compacte toiletten voor in huis. Sanibroyeur heeft echter een uitgebreid assortiment sanitaire produkten. WMR Loodgieters plaatst en voert onderhoud uit aan de hele produktlijn.

Winterwarm

Winterwarm heeft een aantal installatiebedrijven in Nederland het predikaat “Stipinstallateur” verleend. Deze selecte groep van installateurs heeft een jarenlange ervaring met de installatie en het onderhoud van Winterwarm en Universum luchtverwarmers.
Ook wij van WMR Loodgieters behoren tot deze selecte groep.

Periodiek onderhoud

Periodiek CV ketel onderhoud is van groot belang. Uw CV ketel zorgt voor warmte in uw huis en warm water. Door regelmatig onderhoud aan uw ketel uit te laten uitvoeren blijft uw CV ketel in topconditie en voorkomt u onveilig situaties. Periodiek CV onderhoud zorgt ervoor dat uw CV ketel optimaal blijft werken en zo het onnodig gasverbruik inperkt. U voorkomt dat uw ketel verkeerd is afgesteld en dat onderdelen verroesten of slijten. Daarnaast zorgt periodiek onderhoud ervoor dat het aantal storingen beperkt blijft.

Voordelen periodiek onderhoud:

  • Uw CV ketel gaat langer mee
  • U heeft een veilig toestel
  • U voorkomt onnodig gasverbruik
  • Uw CV ketel blijft energiezuinig
  • Aantal storingen aan uw CV ketel worden zoveel mogelijk voorkomen

Sluit nu een onderhoudscontract af en verzeker u van zorgvrije warmte.

Onderhoudscontract

Contact

Kometensingel 188
1033 BZ Amsterdam

Tel: 020-6901075
Email: info@wmrloodgieters.nl